Tulosta Tulosta
A A
pori.fi / Kaupunginkirjasto

Kaupunginkirjasto

kuva

Tablettipiiri pääkirjastossa maanantaisin

Pääkirjastossa kokoontuu tablettipiiri joka maanantai klo 13-15. Piirissä opitaan asioita yhdessä ja apua saa myös kirjaston henkilökunnalta. Paikalle ovat tervetulleita kaikki tablettitietokoneista kiinnostuneet ja etukäteen ei tarvitse ilmoittautua. Kokoontumispaikkana on pääkirjaston toisen kerroksen seminaarihuone. Mukaan voi ottaa oman tablettitietokoneen, mutta myös kirjaston laitteita voi käyttää.

Lavian kirjastosta Porin kaupunginkirjaston toimipaikka

Porin ja Lavian kuntaliitoksen myötä Lavian kirjastosta on tullut osa Porin kaupunginkirjastoa. Kirjaston palvelut ja aukioloajat säilyvät ennallaan, mutta kirjaston puhelinnumerot ja sähköpostiosoitteet muuttuvat. Uudet yhteystiedot löytyvät täältä. Porin kaupunginkirjasto toivottaa kaikki uudet lavialaiset asiakkaansa tervetulleiksi!

Johan Ludvigin lauluja ja runoja 5.2. klo 18

Runebergin päivänä mezzosopraano Minna Liettyä-Tyni säestäjänään Palmgren-konservatorion pianonsoiton opettaja Ritva Koistinen sekä lukijat Alli Leppisaari ja Marjatta Huhtala esittävät pääkirjastossa Johan Ludvigin lauluja, virsiä sekä runoja. Mukana on Jean Sibeliuksen säveltämiä runoja. Tilaisuus on osa Sibeliuksen ja juhlavuoden sekä Kirjan vuoden 2015 tapahtumia, ja se kestää noin tunnin. Tervetuloa kuuntelemaan ja myös laulamaan yhdessä.

Luo oma elämyksesi Satakunnassa -näyttely

Satakuntaliiton näyttely on esillä pääkirjaston näyttelytilassa 26.1. – 14.2.

Palvelupiste Paikkuri avattu Lavian kirjastossa

Porin kaupungin Teknisen palvelukeskuksen Porinan asiakaspalvelupiste Paikkuri on avattu Lavian kirjastossa. Asiakaspalvelupiste on avoinna kirjaston aukioloaikoina.

Etsimme kirjastonhoitajaa Noormarkun kirjastoon

Hakuilmoitus (pdf, 0.01 Mt)

Maahanmuuttaja-kirjapiiri

Maahanmuuttaja-kirjapiiri kokoontuu torstaina 26.2. klo 15.15 pääkirjaston toisen kerroksen seminaarihuoneessa. Keskustelemme Satakunnan ilmasto- ja energiavisiosta. Luettavan kopion saa pääkirjaston tietopalvelusta.

Langattomia verkkoja kirjaston toimipisteisiin

Asiakkaiden käyttöön on asennettu langattomat verkot eli wlanit Käppärän, Noormarkun ja Sampolan kirjastoihin. Lähiaikoina langaton verkko on tulossa myös Pihlavan ja Ruosniemen kirjastoihin.

Nettilukupiiri

Tule mukaan Satakirjastojen nettilukupiiriin! Tarkempaa tietoa täältä.

Lakineuvonta

Maksutonta lakineuvontaa annetaan pääkirjaston eteisaulan poistokirjamyymälässä Kirjakirpussa 21.1. - 27.5.2015 keskiviikkoisin kello 17 - 18. Neuvontaa ei ole 8.4. Lue lisää.

Viisaan elämän etsijät

Viisaan elämän etsijät on luentosarja, joka pidetään syyskuusta toukokuuhun 2014-2015 kuukauden ensimmäisenä maanantaina klo 18-20 pääkirjaston kokoustilassa (poikkeuksena 3.11. paikkana Kansalaisopiston auditorio).
Luennoitsijana toimii tutkija Markku Mäkelä. Luennon jälkeen on aikaa keskustelulle.

Kevätkauden 2015 ajankohdat ja kirjailijat ovat:
2.2. Jiddu Krishnamurti (mm. Ajattelun tuolle puolen, Tämä tapahtuu)
2.3. Thic Nhat Hahn (mm. Pelko, Viha)
13.4. Ristin Johannes (mm. Pimeä yö)
4.5. Pema Chödron (mm. Viisaus kaaoksen keskellä)

Sivu päivitetty 31.01.2015